Bedrijfsvideo

Wat jouw verhaal ook is, vertel het met video

Laat kandidaten zich verbonden voelen met jouw bedrijf. Nog voordat ze een stap bij jou binnen hebben gezet. Geef ze een reden om bij jou te solliciteren, en niet bij je concurrent.

Video inzetten voor employer branding?

Video is een fantastische manier om je bedrijfscultuur te laten zien. En om mensen zich daarmee verbonden te laten voelen. Laat de beste kandidaten uit de markt voor jou kiezen! Gebruik video in je employer branding en je zult:

Een paar voorbeelden van Employin's videodiensten

Wervingsvideo

Nieuw personeel nodig? En wil je kandidaten laten zien waarom ze bij jou moeten gaan solliciteren? Een wervingsvideo is de beste manier om een inkijkje te geven in jouw bedrijf. Laat die topkandidaten maar komen!

Training: Zelf vacaturevideo's maken

Video’s laten maken kan kostbaar zijn. En als je dit voor een specifieke vacature laat doen die morgen misschien al ingevuld is, is het natuurlijk zonde geld. Na deze training kan je het heel eenvoudig zelf!

Event aftermovie

Een aftermovie van je evenement is altijd een goed idee. Of het nu gaat om een corporate event, een kerstborrel of een bedrijfsfeest. Video is super belangrijk en dat geldt ook voor evenementen!

Een greep uit ons videowerk

Waarom starten met video?

Wat voor betere manier is er om jouw boodschap over te brengen dan met video? We kunnen video allang niet meer wegdenken. Met steeds hogere kwaliteit camera’s, supersnel en betaalbaar mobiel internet, is video tegenwoordig overal. En video is super veelzijdig. Je kunt een langere bedrijfsvideo die op je website staat weer opknippen in kortere video’s. Die je weer voor andere doeleinden kunt gebruiken en op andere platformen kunt inzetten.

Geïnspireerd? En wil je meer weten over video in employer branding? Lees erover in ons blog.

Even verder praten?

Je kan hieronder direct een moment inplannen in de agenda van Robin.
Liever direct contact? Bel of app naar 06-23231752 of mail naar hello@employin.nl

Bekijk de laatste employer branding tips!