Bedrijfsfotografie

Jouw bedrijf in beeld

Laat zien wie je bent, en laat het beste talent verliefd worden op jouw bedrijf. Goede foto’s zijn een must-have voor elk bedrijf. Voor website, socials, advertising en alle andere communicatie.

Fotografie voor Employer Branding

Heb je moeite om goede mensen te vinden? Of om ze te behouden? Bedrijven die hun employer brand (werkgeversmerk) actief onderhouden, ervaren daar ruimschoots de voordelen van.

Zo brengen we jouw bedrijf in beeld

Bedrijfsreportage

Laat kandidaten zien wat je ze hebt beloofd in je vacature. Sollicitanten willen zien hoe het eraan toe gaat op de werkvloer. Maak jouw bedrijfscultuur visueel met foto’s!

Portretfotografie

Teampagina’s en over-ons pagina’s zijn vaak de meest bezochte pagina’s van een website. Mensen zijn nieuwsgierig naar de gezichten achter jouw bedrijf. En jij bent trots op je team. Laat dat zien!

360º virtual tour

Laat kandidaten alvast even bij je rondlopen, al vóór hun eerste bezoek. Google Street View, maar dan bij jou op het werk. Een transparanter beeld kan je jouw kandidaat bijna niet geven.

Waarom bedrijfsfoto’s laten maken?

Of je nu op zoek bent naar personeel of naar klanten, het is belangrijk om te laten zien wie je bent. Om het beste talent aan jouw bedrijf te binden, moet er een goede reden zijn om bij jou te solliciteren. Bijkomend voordeel; een kandidaat die gelijk ziet dat ie niet goed binnen de bedrijfscultuur past, zal niet gaan solliciteren. Scheelt ook jou weer tijd! Oh, en niet te vergeten; hoe handig is het als je altijd een map vol foto’s op de computer hebt staan? Voor je website, social media of drukwerk.

Even verder praten?

Je kan hieronder direct een moment inplannen in de agenda van Robin.
Liever direct contact? Bel of app naar 06-23231752 of mail naar hello@employin.nl

Bekijk de laatste employer branding tips!